Wie is Kareltje?

Het begon met twee doekjes voor mijn kleindochter. En omdat zij, als baby in de buik “Kareltje” werd genoemd, kies ik dit nu als naam voor mijn bedrijfje.

Mijn naam is Marianne Verschuur.  Creatief bezig zijn is iets wat ik heel graag doe. Meestal voor mezelf maar ook doe ik wel eens mee met ontwerpwedstrijden.

IMG_8206a

Zo won ik een eerste prijs met een ontwerp voor een draagtas voor de kinderboekenmaand van de Bijenkorf. Er werden duizenden tassen gemaakt met dat ontwerp.

P1030647a

Ook werd een idee van mij, voor het Eftelinghotel beloond met een plaats bij de laatste twintig.

Dus toen mijn eerste kleinkind in 2005 werd verwacht, kwam het verzoek iets voor de babykamer te maken. Ik maakte iets met eenvoudige figuren, die kleurrijk en vrolijk waren. Op verzoek maakte ik op bescheiden schaal meer werkjes. Een winkel in Alphen aan den Rijn verkocht mijn werk. Er kwamen heel veel positieve reacties.

Nu heb ik de stap gemaakt om zelf via internet en kunstmarkten m’n werk te gaan verkopen. Alle werken zijn volledig handwerk. Ik schilder op doek met acrylverf. Soms maak ik ook gebruik van stoffen. De zijkanten zijn mee geschilderd, dus een lijst is eigenlijk niet nodig.

Alles wat op voorraad is, staat op de site.

Heb je bepaalde wensen over kleuren, formaat of iets dergelijks, neem gerust contact op met mij. We komen er dan vast wel uit en doe ik mijn best om aan die wensen te voldoen.

In overleg is mijn werk ook thuis af te halen.

Leave a Reply

Marianne Verschuur

Welkom bij Kareltje kunst voor kids, de site voor kunst in uw kinderkamer. Mijn naam is Marianne Verschuur en sinds een aantal jaren maak ik met veel plezier vrolijke schilderijtjes voor kinderkamers. Het is altijd moeilijk om een leuk en uniek kraam kado te vinden, ik weet zeker dat je op mijn site zult slagen. Heb je vragen, speciale verzoeken?, mail mij even op info@kareltjekunstvoorkids.nl

Recent Comments